Sprængningsrensning

Vi tilbyder vores kunder Sprængningsrensning 24/7/366 🙂

Sprængningerne kan udføres både online og offline.

Ved Online sprængninger kan disse opgaver udføres op til ca. 1350 gr. C – dette med helt nyudviklede vandkølede lanser som kan “knækkes” således, at placering af de isolerede sprængladninger i varme områder, kan ske endnu mere præcist.

Med de vandkølede lanser forlænges tiden før nødvendig detonering betragteligt.

Sprængningerne kan også udføres som sikkerhedssprængninger ved nedlukning/revision, for at sprænge slagger ned og dermed sikre stilladsarbejderne inden de skal ind og rejse stilladser til de efterfølgende arbejder, samt for at forkorte sandblæsningen eller spulingen, ved at fjerne alle de løse slagger og aske forinden.

Vi udarbejder meget gerne i samarbejde med kunden en sprængningskalender for, at I kan holde kedlen kørende imellem revisionerne.

Vi kan i faste intervaller med små kontrollerede sprængninger sørge for, at overhedere, økonomisere mv. holdes åbne så varmeoptag/luftgennemstrømning holdes på et maximum.

Vi kan udføre sprængningerne ved selv minimal plads.

Metoden anbefales især til affalds- og biokedler, rensning af fyrrum, overhedere, økonomisere samt El- filtre, kalksiloer mv.

Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak om løsningsmuligheder eller for afgivelse af et tilbud på netop jeres opgave.