Om JCNI

JCN Industriservice ApS er en dansk virksomhed som blev grundlagt i 2017 af Jan Cloos Nandfred.

Efter at have varetaget en stilling som Salgsleder/Salgschef i en af landets tidligere førende virksomheder indenfor Sandblæsning af især affaldskedler og Industriel overfladebehandling i 6 år, blev jeg ifb. Med en omstrukturering i organisationen i 2017 fritstillet. Så stod jeg der for første gang i mange år og tænkte “hva nu”…..

Men en lukket dør fører jo tit en ad nogle veje man ikke havde taget hvis ikke man var blevet skubbet lidt i en retning.

Jeg syntes at arbejdet med rådgivning omkring optimering, afrensning og overfladebehandling af industrielle konstruktioner  var en afsindig spændende niche at arbejde i . Jeg mente dog at jeg kunne gøre dette arbejde ENDNU mere optimalt end tidligere ved selv at stå med taktstokken. Så efter, at have summet et par mdr. Valgte jeg at starte JCN Industriservice ApS.

Jeg var så heldige at få ansøgninger fra meget erfarne overfladebehandlere og formænd fra kedelrensnings branchen og vi kunne således fra dag 1 stille mandskab til de fleste opgaver som vi blev adspurgt om.

Vores kernekompetencer er sandblæsning og spuling af affalds og biokedler, overfladebehandling af stål, fiber og betonkonstruktioner ude hos vores kunder landet over. Vi har pr. marts 2021 dog mindre blæse og malerværksted i Skovlunde afdelingen og kan håndterer emner op til et par ton.

Dertil kan vi sammen med meget kompetente samarbejdspartnere indenfor få timer i DK og det det øvrige Norden, udføre sprængning rensning af slagger og aske i alle Affalds og biokedler samt i siloer. Vi kan forestå hele operationen på en kedel – Dette fra sikkerheds sprængning, sandblæsning, spuling/Vandskæring til slam og mammutsugning. Vi kan dertil fremkøre mobilt vandrensningsanlæg som renser op til 200 liter/minut for slam og tungmetaller, så vandet er klar til recirkulering/Genbrug og anden nyttiggørelse. Eller hvis kunden ønsker det – udledning efter test.

Vi kan stille fuldt mandskab 24/7/365 til kedelrensnings opgaver i DK og øvrige Norden. Vi har nyudviklede og nybyggede Miljø Sugere som kan benyttes til sandblæsnings opgaver og som forkorter revisions tiden idet andre entreprenører kan arbejde i kedlerne samtidig med der sandblæses eller spules, blot ved vi sektionere de forskellige træk. Vi kan ventilerer ved vandskæring i fald man udfører dette manuelt og ikke med robot som vi også kan tilbyde og som med stor fordel kan benyttes!Vores ventilatorer leverer/Trækker op til 20.000m3 luft/time. Så det er med at have sat håret ordentligt inden vi tænder op for maskinerne…

Vi tilbyder alt fra plet/reparationsopgaver til totalentrepriser på coating eller kedelrensnings opgaver. Vi har udført komplette Flakelinningsopgaver af røggaskanaler og posefiltre samt linningsopgaver af tankbunde hos nogle af DK`s største tankholdere. Dertil udvendig afrensning og coating af mange mange tusinde m2 stål og beton de seneste år.

Vi tilbyder Sprængnings rensning af kedler, både online & offline i DK og øvrige Norden hvor vi har flere teams vi kan trække på 24/7. Vi kan tilbyde varmefaste kamerainspektion, før og efter en sprængning eller hvis man i anden forbindelse har behov for at kigge indenfor i en kedel imens der er fut i bålet.

Vi har igennem årene i branchen tilegnet os en meget stor viden indenfor ovenstående typer opgaver. og kan uden at lyve påstå, at vi ER de førende indenfor især kedelrensning i DK idet vi med robotter og mobilt vandrensningsanlæg, en stor flåde af nyudviklede Miljø Sugere det største hold af kompetente sprængningsledere, 24/7  kan sprængnings rense, sandblæse og spule alle hjørner og kroge på et forbrændings eller tankanlæg.

Vi kender til vigtigheden af, at en revision på en kedel eller et tankanlæg løses hurtigst muligt og til aftalt niveau/Kvalitet. Lige så vigtigt af hensyn til samarbejdet med alle de andre entreprenører som typisk er til stede på disse typer opgaver.

Kommer det til opgaver indenfor infrastruktur er vi også godt klædt på til, at løse opgaverne i tæt samarbejde med bygherre/rådgivere og øvrige entreprenører på stedet.

Vores dygtige mange Formænd styrer opgaverne tæt i samarbejde med kunden for, at sikre de altid løses til aftalt tid og kvalitet.

Drifts og salgsafdelingen supervisere ved behov herfor.

 

CEO Jan C. Nandfred