Om JCNI

JCN Industriservice ApS er en dansk virksomhed som blev grundlagt i 2017 af Jan Cloos Nandfred.

Efter at have varetaget en stilling som Salgsleder/Salgschef i en af landets førende virksomheder indenfor bl.a. Kedelrensning og Industriel overfladebehandling i 6 år, blev jeg ifb. Med en omstrukturering i organisationen i 2017 fritstillet. Så stod jeg der for første gang i mange år og tænkte “hva nu”.

Jeg syntes at arbejdet med rensning og rådgivning omkring afrensning og overfladebehandling af industrielle konstruktioner  var en afsindig spændende niche at arbejde i og efter, at have summet et par mdr. Valgte jeg at starte JCN Industriservice ApS.

Vi var så heldige at få ansøgninger fra meget erfarne overfladebehandlere og formænd fra kedelrensnings branchen og vi kunne således fra dag 1 stille mandskab til de fleste opgaver som vi blev adspurgt om.

Vores kernekompetencer er sandblæsning og spuling af affalds og bio kedler, overfladebehandling af stål og betonkonstruktioner ude hos vores kunder landet over. Dertil kan vi sammen med meget kompetente samarbejdspartnere indenfor få timer i DK og Sverige udføre sprængnings rensning af div. Affalds og biokedler. Vi kan forestå hele operationen på en kedel – Dette fra sikkerheds sprængning, sandblæsning, spuling/Vandskæring til slam og mammutsugning.

Vi kan stille fuldt mandskab 24/7 til kedelrensnings opgaver i DK og øvrige Norden. Vi har Miljø Sugere som kan benyttes til sandblæsnings opgaver og som forkorter revisionstiden idet andre entreprenører kan arbejde i kedlerne samtidig med der sandblæses eller spules, blot ved vi sektionere de forskellige træk. Vi kan ventilerer ved vandskæring i fald man udfører dette manuelt og ikke med robot som vi også kan tilbyde. Vores ventilatorer leverer/Trækker op til 20.000m3 luft/time. Så det er med at have sat håret ordentligt inden vi tænder op for maskinerne 🙂

Vi tilbyder alt fra plet/reparationsopgaver til totalentrepriser på coating eller kedelrensnings opgaver.

Vi tilbyder Sprængnings rensning af kedler, både on & off line i DK og Sverige hvor vi har flere teams vi kan trække på

Vi har igennem årene i branchen tilegnet os en meget stor viden indenfor ovenstående typer opgaver.

Vi kender til vigtigheden af, at en revision på en kedel eller et tankanlæg løses hurtigst muligt og til aftalt niveau/Kvalitet. Lige så vigtigt af hensyn til samarbejdet med alle de andre entreprenører som typisk er til stede på disse typer opgaver.

Kommer det til opgaver indenfor infrastruktur er vi også godt klædt på til, at løse opgaverne i tæt samarbejde med bygherre/rådgivere og øvrige entreprenører på stedet.

Vores dygtige Formænd styrer opgaverne tæt i samarbejde med kunden for, at sikre de altid løses til aftalt tid og kvalitet.

Drifts og salgsafdelingen supervisere ved behov herfor.