Om JCNI

JCN Industriservice ApS er en dansk virksomhed som blev grundlagt i 2017 af Jan C. Nandfred.

I 2021 blev JCN Industriservice ApS opkøbt af Nordic Powergroup A/S for at samle kræfterne fra GN-Højtryk og JCN Industriservice under et og samme tag.

JCN Industriservice ApS`s kernekompetencer er sammen med GN-Højtryk A/S – Sandblæsning, højtryksspuling og sprængnings rensning af og især hos forbrændings kedler.

Dertil udfører vi de fleste typer overfladebehandling af stål og betonkonstruktioner ude hos vores kunder landet over. Dette være sig Komposit belægninger og glaskeramiske belægninger som vi udfører mange m2 af årligt i røggaskanaler, posefiltre, tanke mv.

Vi har blæse og malerværksted i Skovlunde afdelingen og kan håndterer emner op til et par ton.

Vi kan indenfor få timer i DK og det det øvrige Norden, udføre sprængning, sandblæsning, spuling/Vandskæring, samt slam og mammutsugning på alle typer sites.

Vi kan dertil tilbyde mobilt vandrensningsanlæg som renser >220 liter/minut for slam og tungmetaller, så vandet er klar til recirkulering/Genbrug eller anden nyttiggørelse.

Vi kan stille fuldt mandskab 24/7/365 til kedelrensnings opgaver.

Vi har nyudviklede og nybyggede Miljø Sugere som kan benyttes til sandblæsnings opgaver og som forkorter revisions tiden idet andre entreprenører kan arbejde i kedlerne samtidig med der sandblæses eller spules. Dette blot ved at vi sektionere de forskellige træk.

Vi kan ventilerer ved vandskæring i fald man udfører dette manuelt og ikke med robot som vi foreslår og kan tilbyde som en sikker “No man entry” løsning og som med stor fordel kan benyttes! Dertil kan de ventilere ved Inconel Svejsning og lign.

Vores ventilatorer leverer/Trækker op til 20.000m3 luft/time. Så det er med at have sat håret ordentligt inden vi tænder op for maskinerne…

ONE STOP SHOP”

Vi kan uden at lyve påstå, at vi er de førende ved behov for totalløsninger indenfor kedelrensning i hele landet med alt nødvendigt under et og samme tag!

Vi kender til vigtigheden af, at en revision på en kedel eller et tankanlæg løses hurtigst muligt og til aftalt niveau/Kvalitet. Lige så vigtigt af hensyn til samarbejdet med alle de andre entreprenører som typisk er til stede på disse typer opgaver.

Kommer det til opgaver indenfor infrastruktur er vi også godt klædt på til, at løse opgaverne i tæt samarbejde med bygherre/rådgivere og øvrige entreprenører på stedet.

Vores dygtige Formænd og Supervisorer styrer opgaverne i tæt samarbejde med kunden for, at sikre de altid løses til aftalt tid og kvalitet.