Nyheder

2024

 • Vi har haft en underlig lavsæson…… Højsæsonen stoppede aldrig så der har været fart på igennem hele året og nu er vi i fuld sving med 2024 og revisionerne er så småt begyndt 🙂 
 • Vi sprængnings renser mange gange hver eneste uge. Vi uddanner løbene nye Sprængningsledere og er i dag en af de førende indenfor slagge sprængninger i DK og løser opgaver landet over. 
 • Vores udviklingsafdeling har igennem årene sikret at vi leverer ydelser til flere nye kunder med det udstyr vi har, og tilpasser de robotter vi har så de kan leverer nye ydelser til helt nye markeder. Dette er nok årsagen til at der aldrig kom en lavsæson i Nordic Powergroup.
 • I marts åbende vi endnu en afdeling – Denne gang i Hedensted Jylland – herfra skal vi servicerer vores Jyske kunder som vi allerede i dag leverer sprængning, spuling, sandblæsning og sugning til. Nu bliver det blot med endnu kortere udrykningstider.
 • Vil med på rejsen?! Så smid en ansøgning eller stik snuden forbi en af vores afdelinger og hør om ikke vi har et par sikkerhedssko og en hjelm til DIG. Du har gerne erfaring fra branchen som overfladebehandler, Industrioperatør eller lign.

 

Jobmulighed

 • Sidder DU og kunne tænke dig og prøve kræfter med vores verden som operatør? Så giv os et kald. Vi er altid på udkig efter nye kollegaer der vil fællesskabet og vil “det hele” Onestopshop/Oneteam….. Vi tilbyder muligheden for et MEGET alsidigt job indenfor industrien. Sandblæsning, spuling, sugning, coatning og for de helt rette, uddannelse som Sprængningsleder og operatør! 💣💥

WROOOUMMM 1. Halvår 2023 

 • Det har været et vanvittigt år til dato. På den gode måde 😁 – Vi har budt på og vundet en del udbud og leverer i dag sandblæsning og spuling til de fleste W2E anlæg i DK. Vi vandt hen over foråret bl.a. Sandblæsning, sprængning , spuling og sugning på Kedlerne hos HOFOR. Sandblæsningen hos Vestforbrænding og Sandblæsning, sprængning og sugning hos Affald+ ligesom vi netop har lavet en aftale med MEC om at sandblæse og spule deres anlæg i 2023.
 • Vores malerafdeling har leveret en del af de første sandblæste og coatede tryktanke til et forsyningsselskab. Dette løst i tæt samarbejde med FORCE som sikrer 3. parts tilsynet så alle er helt sikre på at når tanken lukkes igen, så er disse klar til mange års drift.
 • Vi er pt. I Sverige med en masse anlæg og en stor flok mandskab på en stor W2E kedel igen i år og hjælpe en god samarbejdspartner med nordens største UHT/Vandskæringsjob. Og der er stadig fuld damp på kedlerne i vores del af forretningen også. 

Januar 2023

 • Vi lagde hårdt ud og satte fra starten af året meget stor pris på, at vi i 2022 uddannede og sidemandsoplærte et stort hold nye sprængningsledere mere. Således var vi i årets første dage ude og sprænge rekordmange kedler. Den ene dag alene have vi 8 Sprængningsledere ude på flere W2E og Biokedler og sprænge slagger. Dette samtidig med at der på en kedel var havari og GN-Højtryk- En del af Nordic Powergroup A/S havde de helt store pumper afsted til Sverige og spule beton. Så 2023 er skudt igang 🙂

December 2022

 • Året er fløjet afsted. Vi ønsker kollegaer, kunder og samarbejdspartnere godt nytår og takker for et fantastisk år. Mange nye kollegaer og mange nye kunder er kommet til. Vi har udvidet vores team af Sprængningsledere markant, og sprænger ofte dagligt flere W2E og Bio kedler landet over.
 • Vi er i fuld sving med at indrette vores nye lokaliteter i Greve som vi glæder os til at præsenterer i det tidlige forår. Vi voksede “desværre” ud af Vovlunde hvor vi ellers var faldet godt til. Men det nye bliver når det er gjort klart, det helt rigtige udgangspunkt for afd. Midt. Der bliver oprettet lager og værksted for tungt materiel og det bliver et godt udgangspunkt for vores aktiviteter i DK/Norden.
 • Vi udførte i året vores første opgave i UK og er allerede i dialog med flere kunder som ønsker vores “Onestopshop” løsninger. 
 • Vi glæder os til at møde jer derude i 2023. Giv os et kald hvis I ønsker at høre mere om vores totalløsninger indenfor kedelrensninger som vi i dag er Danmarks førende leverandør af. Vi kan assisterer og sparre med jer med alt fra planlægning af revision, til eksekvering og udførsel.

December 2021

 • Det har været et interessant år hvor Nordic Powergroup A/S blev ejer af JCN Industriservice og GN-Højtryk. En sammensmeltning som gav ENDNU mere synergi ift. Vores “One stop one shop” løsninger. Og en endnu større udnyttelse af vores snart 100 mand store besætning, som i dag udfører opgaver på kryds og tværs i organisationerne.
 • Vi har ved talrige opgaver bevist at vi er landets førende inden for især kedelrensning med totalløsninger! Ledelsen bag selskaberne er PAVESTOLTE af mandskabet og hele holdet bag at det her lykkes!!!
 • Vi kan idag uden at skele til hvad vi SELV har “på hylden”, tilbyde at sandblæse, højtryksspule,udføre vandrens/Genbruge vandet til spuling, samt sprængnings rense med Danmarks største flok af Sprængningsledere, ligesom vi kan håndtere affaldet opgaverne afstedkommer – Dette uanset om det er vådt eller tørt!
 • Vi har i 2021 fået eget døgnovervåget depot som sikrer ALTID hurtig udrykning når der skal sprænges.
 • Vi har på landets største kedler som vi har vundet i udbud, sparet dem for MANGE penge og mange døgns nedetid hvilket nok er den bedste besparelse for et stort værk. 
 • Flere kedler har i 2020 og især 2021 valgt os som foretrukne partner når vi taler specialopgaver, da deres traditionelle samarbejdspartnere ikke har kunnet mønstre de ressourcer og den viden som har skulle til for at udføre jobbene de har haft brug for hjælp til.
 • 2022 forventes at blive endnu mere spændende. Vi har ansat nogle folk, og indgået nogle samarbejder som vil kunne åbne helt nye markeder i især Sverige.
 • Med dette lille resume ønsker vi alle kunder, samarbejdspartnere og kollegaer EN RIGTIG GLÆDELIG JUL! Samt et fantastisk godt Nytår – Med kæmpe hilsen hele teamet bag Nordic Powergroup A/S 🙂

September 2021

 • Vores sommer har i de to selskaber været forrygende. Der er kommet mange nye kedel kunder til. Nye folk og en masse nyt udstyr. Således nærmer vi os 100 mand og med DK`s største og kraftigste flåde af højtryk, kraftigste grave sugere og en helt ny flåde af Miljøsugere, har sikret os en masse veludførte jobs og kedelrensningsopgaver på landets største anlæg.
 • Vi har indgået samarbejde med projekt High Five ift. At få menneske med lidt rigeligt i bagagen, tilbage i jobs – Dette trods det hverken er Tordengud, Auktionarius eller Smed der præger deres CV. Trods noget med en der slår med en hammer….

Juli 2021

 • Der sker mange ting i firmaet og således er JCN Industriservice ApS solgt til Nordic Powergroup A/S som ligeledes ejer GN-Højtryk A/S 100%. Så nu har vi under samme tag et helt unikt hold af både højtryk, vandskæring, vandrens, sandblæsning, overfladebehandling og sprængnings rensning –  Altså”One stop – One shop” ift. Kedelrensnings opgaver.
 • Vi har samtidig styrket begge firmaer med en ny Drifts og Produktionschef – Martin Sydholm samt en kvalitets og uddannelsesansvarlig FROSIO overflade Level III Inspektør – Frank Pedersen. Med de tiltag kan vi både tilbyde FROSIO arbejde, samt sikrer en egenkontrol ved alle slags opgaver til endnu højere niveau.

 

Marts 2021

 • Vi sluttede ugen af med en ordre på spuling af 2 store Biokedler. Jobs som vi igen skal udføre i samarbejde med vores gode samarbejdspartner GN-Højtryk. Vi har derudover haft en forrygende februar med spul, sprængning, sandblæsning og Flakelining hos vores kunder landet over. Vi byder snart velkommen til 6 nye kollegaer og dertil en ny Praktikant som starter efter påske. Vi håber han vil finde faget spændende og stedet rart og, at vi efter en måned har fået en ny kollega vi kan lære op i det alsidige “fag” “Sandblæsningsspulinghøjtryksrensningogdynamitsprængningsoverfladebehandlertørstofslamsugningsoperatør” 🙂

Februar 2021

 • Det er den underligste vintersæson vi har haft. Vi har skrevet kontrakt med 6 mand yderligere, vundet 3 og afventer svar på 2 nye affaldskedler. Dertil blevet tildelt 5 Biokedler. For at det ikke skal være lyv, har vi aflyst vinterferien og har pt. i februar måned. 3 mammutsugere, 1 slamsuger, 1 1000bar og 1 3000bar anlæg + et hold sandblæsere i fuld sving på et anlæg. Så vi keder os bestemt ikke. Og sidder DU med en sandblæser gemt i maven, så smid os gerne en ansøgning

Growing Trees Network Foundation

 • Hos JCN Industriservice ApS mener vi, at virksomheder har en unik mulighed for at skabe positive forandringer i samfundet, og at vi alle har et ansvar for at gøre verden mere bæredygtig. Derfor glæder det mig, at vi sammen med vores kunder og partnere nu kan bidrage til skabelsen af helt nye Folkeskove i Danmark, hvor vi ved at plante flere træer både skaber nye rekreative områder for borgerne, bekæmper den globale opvarmning, beskytter vores grundvand og støtter op om FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Med initiativet bliver vi nu en del af en større sammenhæng – Etableringen af de nye Folkeskov sker som en del af World Economic Forums initiativ ’1 trillion trees’, der har et mål om at bevare, genoprette og plante en billion (tusind milliarder) træer inden udgangen af dette årti. JCN Industriservice ApS har dedikeret sig til at bidrage til det globale projekt, hvor vi fremover vælger at støtte i Danmark med etablering af Folkeskove med 10 træer pr. udstedt faktura. For at skabe noget så unikt har vi lavet et samarbejde med Growing Trees Network Foundation, som gør det muligt at etablere og vedligeholde nye skove til bekæmpelse af klimaforandringer samt reduktion af CO2. Skoven er populært sagt jordens lunger

Jan C. Nandfred – Adm. Direktør JCN Industriservice ApS

Januar 2021

 • Hold da op for en afslutning i 2020…. December måned blev årets travleste målt på folk ude pr. dag… Og månederne inden var ingen undtagelse. Men nu er det Januar og vi er i fuld sving med de faste opgaver hos vore kunde Amager Ressource center hver uge + vi er i fuld sving med at holde liv i kedlerne rundt om i DK så de kan holde sig kørende frem til revisionerne. Især vores sprængningsteams har nok at se til 🙂

September 2020

 • Vi har fået afsluttet og afleveret et stort posefilter/Flakeliningsopgave. Således kan kunden nu med sindsro sætte fut i brændslet og lade røgen suse igennem de nye kanaler.
 • Vi har et par kedelrensninger vi skal udføre og dertil en række coatingopgaver som skal igangsættes qua det dejlige vejr åbenbart fortsætter 🙂 
 • Vi skal den kommende tid rundt i vores nabolande hvor vi er inviteret til at præsenterer vores metoder indenfor sand, vand og overfladebehandling. Det er noget vi ser meget frem til.

August 2020

 • Flakelinings projektet er I fuld sving i Nordsjælland og kundens kedel revision er lige om hjørnet hvor vi igen skal sprængnings rense, sandblæse og tørstofsuge.

 

Juni-Juli 2020

 • Vi har haft nogle forrygende måneder! Vores vundne aftaler er trådt i kraft og vi er pt. i gang på mange anlæg og forbrændinger med sandblæsning, spuling, coatning og Flakelining. Vi har for nyligt fået tildelt yderligere 2 kedler i DK som vi skal sandblæse under de kommende revisioner. Vi er blevet ordret til et større Flakeliningsprojekt som skal laves hen over sensommeren på en affaldsforbrænding. Vi har afsluttet de sidste etaper på Lyngbyvejen og vil de næste mange år når vi suser forbi de grønne vægge, mindes et spændende projekt i godt samarbejde med kunden.
 • Vi søger flere folk grundet stor ordretilgang. Så smid endelig en uopfordret ansøgning eller ring til Jan, Mike eller Anders. Eller hiv fat i vores formænd Paick eller Paw Nielsen hvis I ønsker at høre mere om hvad vi kan tilbyde. Alle numre står under kontakt
 • Vi ønsker kunder og samarbejdspartnere en bragende god og travl sommer

Maj 2020

 • ” I har gjort det fremragende 🙂 ” – Det er absolut ikke den værste besked at få sendt fra sin kunde når et job afleveres. Spulearbejdet hos HOFOR A/SAmagerværket blev udført kontinuerligt i døgndrift med Danmarks største højtrykspumper, de bedste spuleoperatører som er til at opdrive, det nyeste robotudstyr OG arbejde flere steder i kedlen samtidigt. Dertil stod vi for den løbende udledning og opsamling af spulevand og slam som blev håndteret sideløbende. Opgaven blev udført på aftalt rekordtid og trods det blev kedlen heldigvis også helt ren alligevel 😉 Igen en totalløsning udført imellem GN Højtryk A/S Industriservice og JCN Industriservice ApS

 

 • Der er drøn på 🙂 vi har lukket en lang række aftaler med Danske forbrændings værker ift. Sandblæsning og spuling af deres kedler. Vi har allerede gennemført revisioner hos NORFORS, HOFOR Bio 1, VEKS m.fl. Næste uge starter vi sandblæsning hos REFA en jysk kunde m.fl. Vi har fastansat 4 mand yderligere og lavet timekontrakter med en lang række vikarer.
 • Vi byder på en række opgaver og er indbudt til at byde på en øvrig række opgaver. Vinder vi de forskellige skal vi bruge endnu flere folk. Så smid gerne en ansøgning
 • Vi er i Maj 2020 blevet godkendt til at uddanne 1 lærling som overfladebehandler. Så vi begynder snarest søgningen efter ham eller hende som skal spenderer de forhåbentlig næste mange år sammen med os
 • JCNI og GN Højtryk har indgået strategiske samarbejdsaftaler som sikrer vi i DK og SE i løbet af meget kort tid kan møde på et værk og udføre ALT der har med afrensning af gøre. Lige fra Dynamit til Sandblæsning, spuling og vandrensning efter spuling af anlæg. Det er et samarbejde vi forventer os virkelig meget af de kommende år. Vi kan nu uden at blinke påstå, at vi har de dygtigste overfladebehandlere, formænd/Supervisorer ift. Kedelrensninger i DK, SE, NO og UK, samt inden for industrispuling. Dertil har vi sammen med GN Højtryk det absolut nyeste indenfor robotløsninger og mobilt vandrensning- 

 

December 2019

 • Tusinde tak til kunder og medarbejdere for et forrygende år! Det er helt vildt som vi er taget imod “derude”. I 2017 da jeg/Jan Nandfred en sen aften efter jeg var fritstillet fra min gamle stilling og jeg sad og klikkede inde på virk.dk havde jeg pludselig et firma. Tænkte ligesom Pippi Langstrømpe engang sagde “Det har jeg ikke prøvet før, det kan jeg sikkert godt”…. Paick som var den første formand som blev ansat i april 2018 og så jeg sad og gloede på hinanden og den kinesiske 350 bar højtryksspuler og den første kassevogn og sagde “vi må hellere komme i gang 🙂 ” Vi begyndte at rense tage og terrasser imens jeg fes land og rige rundt og bankede på alle steder. Der begyndte på LinkedIn at komme respons på vi var startet op og de første industrielle maleropgave dukkede op. Jeg blev spurgt om vi også rensede kedler og sprang med dynamit af nogle kunder. Som sælgeren jeg er sagde jeg “Ja da”….. Fik købt sandblæser potter, fik lavet de rigtige forsikringer og stablet et samarbejde på benene med nogle af DK`s mest erfarne sprængnings operatører. Paik er både uddannet i Bang&Clean samt Dynamit, så vi havde allerede egen sprængnings formand også. 2018 gik hurtigt. Vi måtte ansatte flere folk da vi begyndte at få flere og flere kedelopgaver.  De første mobil ventilatorer blev indkøbt og vi begyndte at få flere endnu kedelrensninger i DK.  Da vi nåede vinteren 2018 tænkte jeg, at nu går det i stå…. Men vi fik om muligt endnu mere travlt vinteren over. I 2019 vandt vi flere affaldskedler fra en anden spiller på markedet. Og vi måtte igen sørge for flere folk. Året går nu på hæld og vi kan se tilbage på et år med virkelig meget fart på og mange nye kunder og kollegaer som vi i 2020 håber på et mindst ligeså godt samarbejde med. Så jeg vil slutte af på denne sidste dag i året med et RIGTIG GLÆDELIG BAGHJUL OG GODT NYTÅR TIL ALLE. 

August – November 2019

 • Vi har haft en forrygende sommer og et efterår der har krævet opnormering af mandskabsstyrken. Vi har løst nogle store coating opgaver, heriblandt Flakelining af røggaskanaler og filter på NORFORS, hvor deres coating som var lagt på tidligere ikke holdt. Vi fik i et nedluk lov til, at sandblæse alt stål meget grundigt, for så at hedtvandsspule alt stålet for klorider og påny sandblæse det op hvorefter kanal og filter blev malet.
 • Hos et Jysk affaldsselskab blev vi akut tilkaldt for også i en røggaskanal, som korroderede slemt, at pålægge Flakelining i kanalen – Det har nu kastet et muligt samarbejde af sig på alle de andre opgaver de har også, så det ser vi meget frem til.
 • På HOFOR/Amagerværket spulede vores ene samarbejdspartner et stort betonbassin som efterfølgende blev renoveret af anden samarbejdspartner, hvorefter vores malere fik pålagt Flakelining så det er parat til mange års brug frem
 • Vi har afsluttet en lang række coating projekter i KBH, herunder afleveret en stor tank vi har fået pyntet gevaldigt. Udfordringen her var Blymønje i den gamle maling. Sammen med vores samarbejdspartner som spulede coatingen af, fik vi udviklet et filtersystem som filtrerede blyindholdet fra spulevandet fra 19.000 ppm til ikke mindre end 0,37 ppm… Udledningskravet var efter aftale med KBH`s kommune 200 ppm. Filterets succes har gjort vi nu i flere måneder har renset vand på forskellige projekter, hvor blyindholdet efter afrensning var alt for højt. Det er blevet til nogle mio liter vand som efterhånden er blevet renset ganske grundigt.
 • Vi vandt udbuddet på Affald+ og deres 4 kedler som vi fik renset hurtigere end de havde prøvet før. Så de var glade – Det var vi  i den grad også 🙂 Vi har efterfølgende gået meget af efteråret og malet deres brandskadede kedel/Bygning hvilket har være en fantastisk opgave som vi har kunne tilgå som vind og vejr krævede vi arbejdede ind eller ude.
 • Vi har nogle store tilbud ude på vinter opgaver som vi forventer at vinde, hvorfor vi regner med at kunne holde hele styrken fuldt beskæftiget over vinteren også. Ligesom vi stadig har en del gulvprojekter vi skal have lavet.
 • I uge 46 skal vi udføre den første testrensning af en kedel med vand for en af de største varmeproducerende kunder i Danmark. Vi er ikke i tvivl om, at de vil få en meget renere kedel end de er vand(t) til. Vi ser frem til testen og det fremtidige gode samarbejde på deres revisioner om alt går som vi forventer
 • 2020 ser allerede ud til at blive et meget travlt år. Så vi ser med glæde frem til at kunne ansætte flere af de folk som har søgt fra andre virksomheder i branchen og over til os, samt holde hele den nuværende styrke fuldt beskæftiget

 

Juli 2019

 • Vi har udført en del sprængnings rensninger ifb. nedluk af kedler før revision. Vi har hos NORFORS forestået hele rensningen under deres Juli Revision med både sikkerheds sprængning, sandblæsning, UHT spuling af stoppede røg gaskanaler, mammutsugning med 2 vogne og 6 mand grundet omfanget, slamsugning af div. Områder mv. Opgaverne som blev udført med samlet set 22 mand  i alt,  uden problemer. Et større malerprojekt blev udskudt et par uger da kedlen skulle i drift, og vi helst ikke arbejder i netop kedler imens der er fut i affaldet… Ihvertfald ikke hvis vi kan blive fri 🙂

Juni 2019

 • Vi har i Juni udført et beton renoveringsprojekt i Nordjylland hvor en miljøstation havde behov for udskiftning af gammel membran under deres opsamlingsanlæg. Vi fjernede med 3000 bar den gamle belægning og den nedbrudte beton. Derpå udførte vi i samarbejde med Akzonobel en ny opbygning af betonen med et kemisk hurtighærdende vandtæt produkt som gjorde, at vi indenfor 11 kalenderdage kunne aflevere en miljøstation med ny airless påført Flakelinning som sikrer anlægget de næste mange mange år.

 

Maj 2019

 • Der har i den grad været drøn på i maj måned. Vi har arbejdet på de første etaper på Lyngbyvejen for Hercules/NCC hvor vi sandblæser, spuler og coater spunsvæggene så de kan stå i god stand de næste mange år
 • Vi vandt et udbud på 4 affaldskedler hos Affald+ og har sandblæst de 2 allerede. Vi har renset flere andre bio kedler i løbet af maj og går pt. Og UHT Spuler dag og nat hos NORFORS.
 • Vi rensede i maj måned også en lang række tanke på en Terminal i København så de kunne inspiceres og fyldes igen
 • Vi har fået endnu en aftale i hus på sandblæsning af en af Danmarks store affaldskedler som skal laves hen over sommeren.
 • Vi har givet bud på et par store Flakeliningsopgaver som vi ser meget frem til om vi vinder. I så fald efterlyser vi endnu flere folk – Gerne med erfaring i sandblæsning og coating med Flakelining
 • Vi har hos en af Danmarks største tankholdere netop fået ordre på afrensning og coating af MANGE rør hen over sommeren. Der kommer vi til at allokere en mand fast, som så igen henleder mig til afsnittet oven over 🙂

 

April 2019

 • Vi har d. 15. april 2019 ansat Anders Sørensen som Drifts og Salgsleder i JCNI. Vi byder ham velkommen og glæder os meget til samarbejdet. 
 • Vi har netop skrevet kontrakt med endnu et selskab om rensning af deres affaldskedel fra 2019. Vi er meget stolte over at blive valgt til opgaven.
 • Første etape af Spunsvæggene/Konsollerne der skulle ordnes i Hellerup er leveret til kunden som var (Påstod de da) ret tilfredse. Næste etape igangsættes snarest.
 • Vi er i fuld sving med 4-5 mand i en række tanke som skal renses den kommende weekend, så der er gang i biksen. 
 • Vi se frem til et forhåbentlig forrygende 2019 med gode og spændende opgaver.

 

Marts 2019

 

 • 18.3.2019 afholdt vi sammen med Sprængningstjenesten og SK Forsyning et målrettet førstehjælpskursus ift. Brand, sprængnings og ætsningsskader hos SK Forsynings anlæg imens dette anlæg var i drift. Det var et rigtig godt kursus med meget engagerede deltagere fra både SK Forsyning, Sprængningstjenesten og JCN Industriservice – Og ikke mindst Instruktøren fra Foerstehjalep.com  
 • Vi har vundet en opgave med sandblæsning og maling af Spunsvæggene på Lyngbyvejen henover 2019 0g 2020. Opgaven igangsættes snarest. Vi glæder os til samarbejdet med vores kunde og til at leverer et godt resultat.
 • Kompressorerne som vi benytter fremover på sandblæsnings opgaver, vil være optimeret ift. en reduceret udledning af Co2 og således benytte Add-blue. Dertil er de iflg. ISO 2151 lydtryksmålt til 71db.
 • Jf. vores miljøpolitik og helt almindelig sund interesse for vores alle sammens verden så vil vi bestræbe os på udelukkende, at benytte udstyr som lever op til lign. Eller bedre krav.
 • Vi har desværre set os nødsaget til og udsende et dementi ift. Andet firma i branchen som i en del tilfælde har overtrådt markedsføringsloven og spredt usandheder om JCN Industriservices gøren og laden hos vores fælles kunder. Vi håber og tror at de fleste i fald de skulle være i tvivl om det mindste, kontakter os for evt. Oplysninger. Men da der jo er en risiko for, at enkelte kunder måske kunne tro på udtalelserne så valgte vi, at kontakte rette juridiske instanser og derefter udsende et dementi til alle kunder, leverandører og kontakter. Det har været helt utroligt rørende så mange positive tilbagemeldinger vi har fået fra alle sider.Det er positivt at høre, at der tages afstand til den slags måde at drive forretning på. Til orientering – JCN Industriservice ApS går ind for sund og naturlig konkurrence, hvilket i bund og grund er med til at sikre alle kunder en fair pris. Vi er og har altid været produkt og ansvarsforsikret for 40 mio. d.kr. Alle folk mv. Er naturligvis sikret og vi overholder alle love og regler når vi udfører Sprængninger mv.Vi er medlemmer af Dansk Industri og følger som minimum Industriens overenskomst for de ansatte.

 

Februar 2019

 • Vi slutter februar måned af med og starter marts med 15 mand i marken på 3 forskellige opgaver. Dertil sidder vi og regner på nogle meget spændende sager som forhåbentlig vil kaste lidt arbejde af sig den kommende sæson

 

 • Vi er af Danmarks største affaldsforbrænding blevet bedt om, at assistere med et vinylester projekt som kræver beton analyser inden vi kan sprøjte den kemikalieresistente Lining på. Vi har med assistance fra Teknologisk Institut planlagt en række bore prøver i februar måned, samt mikro/makro analyser af borkernerne for vurdering af hvordan vi skal renovere betonen før end den sprøjtes op og fiber forstærkes. Et spændende projekt som vi glæder os til at aflevere hen over foråret.

 

 • Som noget nyt har vi nu mulighed for at leverer 3000 bars højtryksspuling med noget af danmarks kraftigste udstyr som leverer over 120 liter vand/min. Vi kan have 2 lanser i gang pr. Pumpe hvilket giver en endda meget høj udnyttelse af maskineriet. Og det til trods til måske DK`s absolut bedste priser med nogle af de mest kompetente spule folk fra Norden!  Kontakt os på 82 82 88 89 hvis I ønsker at høre mere om denne nye ydelse. 

 

 • KÆMPESTORT Tillykke til vores formand Paick som i dag d. 1.2.2019 bestod sin uddannelse som sprængningsleder! FLOT! Nu kan vi sammen med Sprængningstjenesten løse endnu flere opgaver indenfor bl.a. Slagge sprængninger i kedler, samt alle andre opgaver indenfor . Dagen startede også med et ordentligt knald, da vi imens Paick var til eksamen havde 3 mand ude og sprænge slagger det meste af dagen. 

Januar 2019

 • Vi har igen haft overraskende travlt med kedelrensninger, sprængnings rensninger og møder ifb. Med den kommende sæsons revisioner og opgaver som skal klarlægges.
 • Vi har været så heldige at få en ansøgning fra en dygtig formand som vi har ansat så vi nu står endnu bedre til den kommende sæson. Vi bød ham velkommen ved straks at sende ham på natarbejde i frostvejr på en broopgave i en weekend… Han er her stadig så vi tror han bliver hængende 😉 Velkommen til!

December 2018

 • Så kom vi til julemåneden og vi har netop fået vores sidste nye firmabil leveret – Ikke af Julemanden men af Opel.

Der er ingen alternativ tekst for dette billede

 • Vi er igen på udkig efter branche kendte og erfarne overfladebehandlere med formands potentiale, da 2019 tegner til at blive en travl sæson med Coating og kedelrensnings opgaver.  Send gerne ansøgning vedlagt cv til kontakt@jcni.dk 
 • Vi sprængnings renser nu fast og flere gange om ugen på flere Sjællandske og Jyske værker. Hvis I har behov for on og/eller offline sprængning – Så sig endelig til. Så kan vi tage en snak om jeres opgaver og uden tvivl leverer hvad I har behov for til meget fornuftige priser
 • Vi har pt. En suger i Jylland på en revision og nu har den stået der i 3 uger og hevet støv og dampe ud… Så det kører rigtig godt med den 🙂 Vi glæder os til de næste sugere lander i starten af det nye år! Der er allerede en bestilling på langtidsleje af den ene fra en af vores kunder og vi har lagt de første revisioner i kalenderen for foråret og sommeren 2019 – Så der kommer drøn på næste år. 
 • Vi glæder os meget til næste år som uden tvivl bliver ENDNU bedre end i år – Så vil benytte lejligheden her til, at sige TUSINDE TAK for den meget fine modtagelse vi har fået hos jer alle sammen. Tak fordi I viser et nyt firma den tillid, at lade os hjælpe med jeres opgaver. Vi glæder os til det fortsat gode og endnu bredere samarbejde. Og vi glæder os til, at vi næste år skal byde endnu flere kunder velkomne. 
 • Pas på jer selv alle sammen – God jul og godt nytår fra os til jer

 Billedresultat for santa gif

November 2018

 • Vi har budt velkommen til yderligere 2 mand og vi har forrygende travlt med at få lukket de sidste udendørs maleropgaver. Vi har haft vejret med os i år, men nu er det ved at være sidste udkald. Så nu starter de indendørs gulvprojekter vi har været så heldige at få ordre på.
 • Vi har bestilt de næste Miljøsugere til næste års kedelrensninger og den første ventilator er landet og er allerede på vej til en vinter revision.
 • Vi Sprængningsrenser nu fast hos en af Sjællands store kedelkunder
 • Vi har givet tilbud på sandblæsning og spuling af en lang række kedler for 2019, og de første er ordret og skal allerede laves i første kvartal. Så vi får brug for både en driftsleder og flere dygtige formænd til den kommende sæson. Dertil søger vi en kontorassistent med regnskabserfaring. Så send ENDELIG en uopfordret ansøgning så vi kan tage en snak over vinteren og have en kontrakt klar til foråret.

 

Oktober 2018

 • Vi har udført de første test af brandspartling af en lang række stålsøjler som er blevet godkendt af bygherre. Nu afventer vi om hvornår de resterende skal udføres. Det er ikke så tosset at få vinteropgaver ind af den slags når nu vejret udenfor gør maler opgaverne lidt mere bøvlede.
 • Vi er netop kommet hjem efter at have renset en for os helt ny kedel. Vi takker for muligheden og glæder os til, at høre hvordan varmeoptaget er i kedlen efter den i den grad er blevet ren 🙂
 • Vi har afleveret en beton renoveringsprojekt og vinylester projekt som har løbet siden maj 2018 på en af de store affaldsforbrændinger på Sjælland. Vi takker for et utroligt godt og konstruktivt samarbejde hele vejen igennem projektet som bragte os vidt omkring.

September 2018

 • Vi er netop blevet bestilt til sandblæsning af 5 stk. forbrændings kedler de kommende måneder
 • Vi er også bestilt til et par store coating opgaver samt en stor brandmalings opgave i KBH hvor vi får brug for mange ressourcer. 
 • Vi har for nyligt afsluttet 2 revisioner på et værk på Sjælland  hvor vi med 3000 bar og robot spulede flere tusinde rør i deres vekslere. 
 • Tank rensningerne på Olieterminalen lakker i denne her omgang imod ende. Men det var et spændende pilotprojekt som ender i 6 tanke klar til produktskifte. Dertil en masse læring rigere.

August 2018

 • Vi har vundet opgaven med rensning af 6 store Olietanke og har med stor succes Nitrogenskyllet disse, og efterfølgende spulet svøb, bund og tag med specialudstyr. Ved metoden spares mange ugers arbejde ift. Manuel rensning. Dertil er risikoen for uheld ift. Statisk elektricitet/Gnistdannelse fjernet ved at sænke iltniveauet til rette sted hvor antændelse ikke lader sig gøre. Vi takker vores trofaste samarbejdspartner for at stille op og hjælpe os den kommende måneds tid. I positiv tilgift er opgaven med Nitrogen helt fantastisk i den her varme, da vi kan have sneboldkamp i 32gr. varme imens tanen skylles med gas 😀  God sommer derude!

Juli/August 2018

 • JCN Industriservice ApS kan nu i Danmark og Sverige tilbyde rensning af de forskellige kedel sektioner med kontrollerede dynamit sprængninger. 
 • Sprængningerne udføres af vores veluddannede sprængnings Samarbejdspartnere – Som alle har de nødvendige tilladelser og uddannelsescertifikater i de respektive lande.
 • Vi kan udføre sprængninger både on-& off line og vi kan stille i de respektive lande med kort varsel ved behov.
 • At sprænge online har store økonomiske besparelser i forhold til, at skulle lukke ned og rense kedlen traditionelt imellem revisionerne.
 • Rengøring med sprængning kan gennemføres under meget snævre forhold, eksempelvis i rørbundter hvor vi med helt kontrollerede sprængninger kan åbne op for evt. Begyndende blokeringer så et kedelstop helt undgås. Ligesom store slagger som begynder, at blokerer kan sprænges bort imens kedlen er i drift såfremt der reageres tidsnok

 

Juli 2018

 • Vores spritnye 500 bar hedtvandsspuler kom hjem og direkte på opgave. Vi er derudover gået i gang med afrensning og efterfølgende malerbehandling af mange tusinde m2 stålkonstruktion. 
 • Vi er fortsat i gang med Vinylester projekt på et af de store forbrændingsanlæg i Storkøbenhavn. Vi skal i indeværende uge også pålægge Epoxy på gulvet i deres hal.
 • Vi har fået ordre på kedelrensning af 3 kedler de kommende måneder, samt en stor UHT spuleopgave hvor vi med 3000 bars anlæg skal rense hos en kedelkunde.
 • Vi har afgivet tilbud på rensning af nogle 10.000m3 tanke med foregående Nitrogen skylning for sænkelse af Iltniveauet inden der renses. Vi ser med spænding frem til afgørelsen og evt. Opgaveudførelsen. 

Juni 2018

 • Vi er blevet tildelt en meget stor coating opgave som omhandler mange tusinde m2 stål som skal males. Vi søger derfor endnu en dygtig medarbejder som kan UHT spule, sandblæse og som minimum har Epoxy bevis. Dertil min. Kørekort til kat. B. Gerne +C og truck. 

Maj/Juni 2018

 • Vi er har været så heldige at vinde en hovedentreprise på et af de store affaldsforbrændinger. Opgaven består af betonrenovering. Skæring. Støbning. Pudsning. Epoxybelægning på alle gulve. Og Vinylester belægning i værkets render og tank. Et utroligt spændende projekt som løber over flere måneder med yderst kompetente samarbejdspartnere.

April 2018

 • Så var den gal igen. Der var for lidt mandskab. Men vi var så heldige at have et par uopfordrede ansøgninger fra dygtige sandblæsere så manglen blev kort. Men vi har også gang i mange opgaver for tiden, og er netop blevet booket til en kedelrensning mere hvor vi skal både sandblæse kedlen og spule Economiseren. Vi ser frem til opgaven og glæder os til, at aflevere en kedel til kunden som de kan holde fut i et år mere 🙂 

Marts 2018

 • Det er lykkedes os at skrive ansættelseskontrakt med en meget dygtig Maler og Sandblæser. Vi glæder os  meget til, at byde velkommen i forretningen og til samarbejdet i forhåbentlig mange år frem 🙂

 

 • Vi søger en dygtig Sandblæser/Overfladebehandler med min. 5 års erfaring fra udearbejde. Du skal være klar til at tage ansvar som formand på store og små projekter.

Vi forventer du kan forestå driftsopgaver undervejs i projekter.

Du har flg. kompetencer/kurser:

Sandblæser

Epoxy/Styren kursus

Erfaren airless maler med Epoxy og især Vinylester

Kørekort til B, C, BE + Truck

Vi tilbyder fast ansættelse snarest muligt. Firmabil (Gule plader) pension, sundhedssikring, og ordnede arbejdsforhold

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til Jan på 4254 5637 eller Michael på 4250 5637

Send din ansøgning vedlagt relevante kursusbeviser på kontakt@jcni.dk